Rislampor

 

Ska du fira födelsedag, bröllop eller bara pynta upp till det stora evenemanget? Då har vi några bra tipps till hur du får färg och fylla till din fest.

rislamporDet finns så många möjligheter när det gäller dekoration. Men om du inte vill använda hela ditt budget på pynt, då kan det vara bra att välja några billiga men bra alternativ.

Rislampor fungerar bra både som belysning men också som dekoration. De finns i många olika färger och storlekar och är ett must have till nästan alla fester. De er super fina och ger dig möjligheten för att göra ditt helt eget färg-tema då de finns i många olika färger. Välj till exempel pastellfärger till retro festen, vita och rosa färger till bröllopet och blå eller pink färger till flickan/pojkens födelsedag.

Rislamporna gör sig bra både med och utan ljus i. Om man vill ha ljus i alla sina rislampor, då kan man köpa små LED-ljus som kan lysa under hela festen.

Du kan köpa rislampor hos olika förhandlare, men dem som har det största urvalet är Pachia. Du kan köpa deras rislampor här.

 

Lämna ett svar