Pappers pom poms

Pom poms kan man göra själv. Det ända som krävs är silkespapper, ett band och en god portion tålamod. De är ganska enkla att göra men är lite tidskrävande. Om du inte är typen som har tid och tålamod, då finns det såklart ett enkelt alternativ – köp pom poms som är redo för att vecklas ut.

De finns i många olika färger och är super fina till både inredning och som pynt till fest. Pappers pom poms kan dessutom både hängas upp i det medföljande sidenbandet eller placeras på platta ytor – till exempel på bord, i fönstret eller på golvet.

Blanda olika nyanser och skapa ditt eget tema. Det ger ett stiligt resultat om man väljer några färger som ligger i samma kategori. Till exempel pastel färger eller vit tillsammans med en annan lite kraftigare färg.

Den vackra formen på en pom pom liknar nog mest av allt en pappersblomma. Det gör att de passar väldigt bra till romantiska evenemang så som bröllop och valentinsfest. Bröllopsfesten blir något helt speciellt när man dekorerar sällskapslokalen eller festtältet med dessa underbara färgrika blommor. Det ger ett helt fantastiskt resultat som både ger fylla och dekoration til festen.

Är du intresserad av att köpa pappers pom poms, då kan du göra det hos Pachia. De är både billiga och har många olika färger. Om du också vill ha annan pynt än pom poms, då har de också rislampor, papperslyktor, pappersbollar och mycket annat.

 

Lämna ett svar